NOTA INFORMATIVA JUNTA DIRECTIVA

INFORMACIÓ SOBRE EL PROCÉS ELECTORAL PER RENOVAR LA JUNTA DIRECTIVA DEL CB CAMPOS

Segons les disposicions legals i reglamentàries vigents i aplicables, els clubs esportius tenen l’obligació de celebrar eleccions cada quatre anys, seguint el règim i el procés electoral que marquen els seus Estatuts i el Decret 147/1997, de 21 de novembre, pel qual es regulen la constitució i el funcionament dels clubs esportius en l’àmbit de la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOCAIB núm. 151, de 16 de desembre).

Atès que aquest mes de juny s’han complert els quatre anys de mandat de l’actual Junta Directiva del CB Campos, per evitar que les eleccions se celebrin en període estival i per tal de complir amb les indicacions dels Estatuts i del Decret 147/1997 esmentat, la Junta Directiva del Club Bàsquet Campos va acordar convocar una sessió extraordinària de l’Assemblea General de Socis per al dia 18 de juny de 2015 per procedir a l’elecció corresponent.

Atès que no es va presentar cap candidatura a l’elecció indicada, l’Assemblea General de Socis es va reunir igualment per ser informada de la situació en què es trobava el club. No obstant això, en el decurs de la sessió, i fruit del debat plantejat, es va presentar una candidatura.

Per no demorar més el procés electoral i per tal que la nova Junta Directiva comenci a planificar la temporada que s’acosta, es va acordar de convocar eleccions per al proper 25 de juny de 2015, a les 20.30 hores en primera convocatòria i a les 21 hores en segona convocatòria, perquè els socis puguin donar el suport pertinent a la candidatura presentada.

Comparteix a

Comparteix a FacebookComparteix a Google PlusComparteix a Twitter

Estàs aquí:Home C.B CAMPOS NOTA INFORMATIVA JUNTA DIRECTIVA